U heeft het recht om alle producten die u op napogloves.nl hebt gekocht in te ruilen of terug te sturen binnen 30 dagen na ontvangst van de verzending.

Alle producten moeten ongebruikt zijn, evenals de verpakking en labels intact. Zodra we de retour hebben ontvangen, zullen we de producten naar wens ruilen of de aankoopbedrag terugbetalen. De verzendkosten gemaakt tijdens de bestelling worden niet terugbetaald. De terugbetaling wordt verwerkt met dezelfde betaalmethode die u heeft gebruikt om het artikel te bestellen.

Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor verloren goederen tijdens de retourzending.

Volg de onderstaande instructies om ervoor te zorgen dat uw retour correct en efficiënt wordt verwerkt:

1. Vul het retourformulier in

U hebt het recht uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst te retourneren. Klik hier en vul het formulier in.

2. Regel de verzending

Stuur het pakket naar het volgende adres: Dorpstraat 2, 4323LJ Ellemeet Nederland t.n.v Napo Benelux, het pakket moet het ongedragen, ononderbroken product met hangtag, verpakking en bon bevatten). Retour verzendkosten moeten worden gedekt door de koper. 

*Risico van retour zending is voor koper. Stuur het pakket daarom nooit met de brievenpost maar altijd met track en trace code retour.

3. Krijg restitutie

Het geld voor het product wordt binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw pakket teruggestort op uw bankrekening of PayPal. Verzendkosten worden niet geretourneerd.

  1. Retourneer je product
  2. Plaats een nieuwe bestelling
Uw artikel is kapot of beschadigd?

Het spijt ons heel erg. Om uw claim te controleren, vragen we u vriendelijk het artikel niet te retourneren, maar het claimformulier in te vullen en te wachten op verdere instructies.

CLAIMFORMULIER